About

Ads 468x60px

.
   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ  ΥΓΕΙΑΣ  ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ  Γ. Ν ΣΑΜΟΥ


Ο τομέας των Επαγγελμάτων Υγείας στο Δ.Ι.Ε.Κ Γ.Ν ΣΑΜΟΥ προσφέρει μοναδικά προγράμματα εξειδίκευσης στο χώρο της υγείας.
Το Δ.Ι.Ε.Κ Γ.Ν ΣΑΜΟΥ παρέχει ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση σε όλους όσους επιθυμούν να απασχοληθούν σε έναν τομέα ευαίσθητο μα και απαιτητικό προσφέροντας μια σταθερή επαγγελματική επιλογή με σίγουρο και εξασφαλισμένο μέλλον.
Το Δ.Ι.Ε.Κ Γ.Ν ΣΑΜΟΥ αποτελεί τη σίγουρη επιλογή για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον παραϊατρικό κλάδο ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες.
Οι σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ εξασφαλίζουν
1. Κρατικό Δίπλωμα Σπουδών (δυνατότητα διορισμού στο Δημόσιο (150 μόρια))
2.Δυνατότητα διατήρησης της ιδιότητας του ανέργου καθ’όλη τη διάρκεια κατάρτισης των σπουδαστών που είναι τακτικά επιδοτούμενοι άνεργοι.
3.Αναβολή στράτευσης.
4.Δυνατότητα πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ιατρεία, Νοσοκομεία και Θεραπευτήρια.
Οι απόφοιτοι αποκτούν πιστοποιημένο Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητάς τους το οποίο είναι απαραίτητο για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων. Το δίπλωμα είναι ισότιμο του Δημοσίου τόσο της Ελλάδας όσο και όλων των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απονέμεται μετά από εξετάσεις που διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ   σαν απαραίτητο προσόν για διορισμό στον δημόσιο τομέα.
Στο Δ.Ι.Ε.Κ Γ.Ν ΣΑΜΟΥ απασχολούνται ως διδάσκοντες επαγγελματίες νοσηλευτές και ιατροί με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της Υγείας.
Διαθέτει εργαστήρια που εξομοιώνουν πραγματικές συνθήκες εργασίας.
Χρησιμοποιούνται εκπαιδευτικά προπλάσματα.
Οι υψηλού επιπέδου σπουδές που προσφέρει στους σπουδαστές του ανεβάζουν αισθητά τον πήχη , δημιουργώντας  στελέχη στο χώρο της υγείας  με άριστο επίπεδο εξειδίκευσης και άρτια κατάρτιση, έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.


Εντός ημερών θα ανακοινωθεί σχετική προκήρυξη επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων.Πληροφορίες στη γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ καθημερινά στο τηλ. 2273024500   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου