About

Ads 468x60px

.

"Θερινό Σχολείο Γηριατρικής & Γεροντολογικής Εταιρείας Νοτιοδυτικής Ελλάδος"

Η Γηριατρική & Γεροντολογική Εταιρεία Νοτιοδυτικής Ελλάδος διοργανώνει στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Αμαλία», θερινό επιστημονικό σχολείο με τίτλο «Νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τρίτη ηλικία».

Έχοντας την βαθειά πεποίηθηση πως η γηριατρική είναι ένα κομμάτι της ιατρικής επιστήμης που δεν θα πρέπει να παραμελείται, προσκαλούμε συναδέλφους ιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες, ώστε να συζητήσουμε για τις εξελίξεις της γηριατρικής και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο να κάνουμε τη ζωή των γηραιοτέρων καλύτερη.

Μεγαλώνοντας, η φροντίδα που θα πρέπει να δίνουμε ολοένα και αυξάνεται. Η φροντίδα όμως αυτή θα πρέπει να είναι προσεγμένη, ισσοροπημένη και σωστή, ώστε η υγεία και ποιότητα ζωής των γηραιών ανθρώπων να μην επιβαρύνεται, αλλά να βελτιώνεται.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και γι’ αυτά θα συζητήσουμε από κοντά. Θα δώσουμε απαντήσεις και θα βγάλουμε συμπεράσματα, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα. Έτσι, θα κάνουμε και τη ζωή των μεγάλων ανθρώπων που αγαπάμε πιο ευτυχισμένη.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!

Ο Πρόεδρος

Ελλούλ Ιωάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου